Sift the flour. Melt the butter.
Просейте муку. Растопите масло.
Prepare the dough by adding 75 g of sugar and yeast to warm milk. Leave to brew for 20 minutes in a warm place.
Приготовьте опару, добавив в теплое молоко 75 г сахара и дрожжи. Оставьте настояться на 20 минут в теплом месте.
Whisk the flour well with salt and vanilla sugar. Mix melted butter, water and egg. Connect it with the dough.
Муку хорошо перемешайте венчиком с солью и ванильным сахаром. Смешайте растопленное масло, воду и яйцо. Соедините ее с опарой.
Knead soft dough by adding sugar mixture. Leave to brew for 1.5 hours.
Замесите мягкое тесто, добавив массу с сахаром. Оставьте настояться на 1,5 часа.
Mix cinnamon with melted butter. Roll out the dough and coat with cinnamon. Roll into a log and cut into several pieces, forming buns. Place in an oven preheated to 180°C for 30 minutes.
Смешайте корицу с растопленным маслом. Тесто раскатайте и промажьте корицей. Сверните в рулетик и разрежьте на несколько частей, формируя булочки. Поместите в разогретую до 180 °C духовку на 30 минут.
Serve sweet cinnamon rolls hot with tea.
Подавайте сладкие булочки с корицей горячими, дополнив их чаем.