Prepare the necessary ingredients.
Подготовьте необходимые ингредиенты.
In a container, combine eggs, sugar, salt and cottage cheese and mix with a mixer until smooth. Add half a portion of kefir and all the milk. Next, add flour, vanillin and baking powder, mix with a mixer. Next, pour in the remaining kefir and stir. Add more vegetable oil and stir finally.
В емкости смешайте яйца, сахар, соль и творог и смешайте при помощи миксера до однородности. Добавьте половину порции кефира и все молоко. Далее засыпьте муку, ванилин и разрыхлитель, перемешайте миксером. Далее влейте оставшийся кефир и перемешайте. Добавьте еще растительное масло и напоследок перемешайте.
Prepare the filling. Combine cottage cheese and sugar and stir. Pour the dough into a heated frying pan in portions, as soon as the pancake begins to bake, and bubbles form on top and the dough begins to darken, put the filling on one half and cover it with the other half of the pancake, also press the edges of the pancake so that they close. Cook for a couple more minutes and remove from the stove. Do this with all the dough. The dish is ready.
Приготовьте начинку. Смешайте творог и сахар и перемешайте. На разогретую сковороду порционно вылейте тесто, как только блинчик начинает подпекаться, а сверху образовываться пузырьки и тесто начинает темнеть на одну половинку выложите начинку и закройте ее другой половинкой блина, так же прижмите края блинчика, чтобы они закрылись. Готовьте так еще пару минут и снимите с плиты. Так сделайте со всем тестом. Блюдо готово.
Serve the finished pancake pies with sour cream.
Готовые блино-пирожки подавайте со сметаной.