Wash, peel and cut all vegetables. Peel the peppers from seeds, cut out the stem of the tomatoes.
Все овощи помойте, почистите, нарежьте. Перец очистите от семян, у томатов вырежьте место плодоножки.
Place the ingredients in a deep dish in the following order: onions, carrots, zucchini. Pour in sunflower oil and add a little salt. Place peppers and tomatoes.
Выкладывайте продукты в глубокую форму в следующей последовательности: лук, морковь, кабачки. Полейте подсолнечным маслом, немного подсолите. Выкладывайте перцы и помидоры.
Bake in the oven at 190°C for about 1-1.5 hours. Stir the vegetables while baking. Let the prepared vegetables stand for 20 minutes. Remove the skins from peppers and tomatoes.
Запекайте в духовке при 190 °C примерно 1-1,5 часа. В момент запекания перемешивайте овощи. Готовым овощам дайте постоять 20 минут. Удалите кожицу у перцев и томатов.
Grind the baked vegetables in a blender or food processor along with the released juice. While chopping, add garlic and dill. After grinding, pour the caviar into a saucepan, add salt and pepper.
Запеченные овощи измельчите в блендере или комбайне вместе с выделившимся соком. В момент измельчения добавьте чеснок и укроп. После измельчения перелейте икру в кастрюлю, добавьте соль и перец.
Bring the squash caviar to a boil and pour into jars, cool and store in the cellar or refrigerator.
Доводите кабачковую икру до кипения и разлейте по баночкам, остудите и уберите на хранение в погреб или холодильник.