Prepare the necessary products.
Подготовьте нужные продукты.
Grind oatmeal in a coffee grinder or blender until it becomes flour.
Овсяные хлопья измельчите в кофемолке или блендером, до состояния муки.
Pour milk into a bowl, add vinegar and let stand for 5 minutes. Then add oat flour, coconut flakes, baking powder and mix everything until smooth and let stand for another 5 minutes.
В миску налейте молоко, добавьте уксус и дайте постоять 5 минут. Затем добавьте овсяную муку, кокосовую стружку, разрыхлитель и перемешайте все до однородной массы и дайте постоять еще 5 минут.
Take a frying pan, heat it up, spoon the dough onto a dry, heated frying pan. Fry one side over medium heat for 3 minutes, then turn over to the other side and fry for another 2 minutes until golden brown.
Возьмите сковороду, разогрейте, тесто ложкой выложите на сухую, нагретую сковороду. Жарьте на среднем огне одну сторону 3 минуты, потом переверните на другую сторону и жарьте еще 2 минуты до румяности.
These pancakes are especially good warm with sauce, honey and sour cream.
Особенно хороши такие оладьи в тёплом виде с соусом, медом и сметаной.