Warm up the water. Pour the yeast into 50 ml of heated water and leave for 15 minutes in a warm place. Preheat the oven to 190°C.
Подогрейте воду. Залейте дрожжи 50 мл подогретой воды и оставьте на 15 минут в теплом месте. Разогрейте духовку до 190°C.
Sift both flours into a large bowl. Add salt, sugar, yeast and mix well.
Просейте обе муки в большую миску. Добавьте соль, сахар, дрожжи и хорошо перемешайте.
Mix the malt and remaining water, then gradually pour the liquid into the flour mixture, stirring constantly.
Смешайте солод и оставшуюся воду, затем постепенно вливайте жидкость в мучную смесь, постоянно перемешивая.
Cover the dough with a towel and leave in a warm place for about 90 minutes (it should double in volume).
Накройте тесто полотенцем и оставьте в теплом месте примерно на 90 минут (оно должно увеличиться в объеме в 2 раза).
Dust the work surface with flour, knead the dough a little, divide it into two parts and form bread.
Подпылите рабочую поверхность мукой, немного вымесите тесто, разделите его на две части и сформируйте хлеб.
Bake the bread in a preheated oven on a baking sheet lined with parchment and greased with vegetable oil for about 30 minutes.
Выпекайте хлеб в разогретой духовке на противне, застеленном пергаментом и смазанным растительным маслом, около 30 минут.