Grate the cold margarine. Heat the milk to 35-40 ℃, that is, slightly above body temperature. Sift the flour.
Холодный маргарин натрите на терке. Молоко подогрейте до 35-40 ℃, то есть чуть выше температуры тела. Муку просейте.
Stir yeast in warm milk with sugar. Mix all dry ingredients: flour, salt and sugar. Add grated margarine and rub with your hands until smooth. Pour in warm milk with yeast and knead the dough. You can knead by hand for 20 minutes, or in a dough machine for 10 minutes.
Дрожжи размешайте в теплом молоке с сахаром. Смешайте все сухие ингредиенты: муку, соль и сахар. Добавьте натертый маргарин и разотрите руками до однородного состояния. Влейте теплое молоко с дрожжами и замесите тесто. Можно замешивать руками 20 минут, а можно в тестомашине 10 минут.
Grease a deep bowl with vegetable oil and place the dough in it. Let rise well, knead and refrigerate for 1.5 hours, or overnight.
Глубокую миску смажьте растительным маслом и положите в нее тесто. Дайте хорошо подойти, обомните и поставьте в холодильник на 1,5 часа, а можно и на ночь.
Divide the dough into 2 parts. Place the larger one on a baking sheet and put your favorite filling on it. And from the smaller one, make decorations in the form of a lattice, leaves and flowers. Brush with egg and place in the oven at 180°C for 30-40 minutes.
Разделите тесто на 2 части. Большую уложите на противень, на нее положите любимую начинку. А из меньшей сделайте украшения в виде решетки, листьев и цветов. Смажьте яйцом и отправьте в духовку при 180 °C на 30-40 минут.