Defrost the dough. Preheat the oven.
Разморозьте тесто. Разогрейте духовку.
On a floured board, cut the defrosted dough into small rectangles.
На присыпанном мукой столе разрежьте размороженное тесто на небольшие прямоугольники.
Place a small amount of jam on the edge of each piece and cover with the free half of the dough. Using the tines of a fork, press the edges tightly together and make several cuts on the surface of the puffs.
На край каждой заготовки выложите небольшое количество джема и накройте свободной половиной теста. С помощью зубцов вилки прижмите плотно края друг к другу, а на поверхности слоек сделайте по несколько надрезов.
Transfer the pies to a baking sheet lined with parchment and bake in an oven preheated to 180°C for 25 minutes.
Переложите пирожки на противень, застеленный пергаментом, запеките в разогретой до 180 °C духовке в течение 25 минут.
Serve the puff pastries cooled, sprinkled with powdered sugar.
Подавайте слойки остывшими, посыпав сахарной пудрой.