Sift the flour. Boil the water. Wash the greens and chop finely. Grate the cheese. Pass the garlic through a press. Wash the tomatoes and cut into slices. Choose dense, fleshy tomatoes.
Муку просейте. Воду закипятите. Зелень помойте и порежьте мелко. Сыр натрите. Чеснок пропустите через пресс. Помидоры помойте и порежьте кружочками. Помидоры выбирайте плотные мясистые.
Pour boiling water into the bowl, add salt, sugar and butter, stir and add to the bowl with flour. Stir with a spoon, then knead the dough with your hands. Cover and rest for half an hour.
В чашу налейте кипяток, добавьте соль, сахар и масло, размешайте и добавьте в миску с мукой. Перемешайте ложкой, затем руками замесите тесто. Накройте, чтоб отдохнуло полчаса.
In another bowl, combine cheese, garlic and herbs. Divide the dough equally into 2 parts. Roll both into a thin cake. Place tomato slices on one flatbread and cheese filling on top. Cover with another tortilla. Using a mug larger than a tomato in diameter, cut out circles.
В другой миске смешайте сыр, чеснок и зелень. Тесто разделите поровну на 2 части. Раскатайте обе в тонкую лепешку. На одну лепешку выложите кружочки помидора, сверху сырную начинку. Накройте другой лепешкой. Кружкой, диаметром больше помидора, вырежьте кружки.
Heat the oil in a deep frying pan, fry the pies on one side, then on the other. (There should be a lot of oil so that the pies float, as if deep-fried).
В глубокой сковороде разогрейте масло, обжарьте пирожки с одной стороны, потом с другой. (Масла должно быть много, чтоб пирожки плавали, как во фритюре).
“Bombochki” pies are very tasty with broth or soup; they can be served with tea either cold or hot.
Пирожки «Бомбочки» очень вкусны с бульоном или супом, их можно подавать к чаю и в холодном и в горячем виде.