Peel the zucchini and carrots and grate finely. Grate the cheese and garlic. Cut the bacon into small pieces.
Кабачок и морковь очистите и натрите мелко. Натрите сыр и чеснок. Нарежьте бекон на небольшие кусочки.
Add carrots, herbs and cheese to the zucchini. Pour in kefir. Add flour, breadcrumbs and garlic. Add some salt. Stir everything. Let stand for 10 minutes. Heat the frying pan, lay out the dough, and top with bacon. Fry pancakes on both sides for 3 minutes.
К кабачку добавьте морковь, зелень и сыр. Налейте кефир. Всыпьте муку, сухари и чеснок. Посолите. Все размешайте. Дайте постоять 10 минут. Раскалите сковороду, выложите тесто, сверху бекон. Жарьте блины с двух сторон по 3 минуты.
Serve pancakes with fresh herbs and sour cream.
Подавайте оладьи со свежей зеленью и сметаной.