Prepare a blender, baking tray and dishes. Heat the water to 35˚C, add sugar, salt and yeast, mix. Pour in 165 g of flour, stir so that there are no lumps. Leave in a warm place for about 60 minutes. Rinse the bird cherry and leave it on a towel to drain. Prepare all ingredients according to the list.
Подготовьте блендер, противень и посуду. Подогрейте воду до 35˚C, положите в нее сахар, соль и дрожжи, смешайте. Всыпьте в 165 г муки, перемешайте, чтобы не было комочков. Оставьте в теплом месте примерно на 60 минут. Черемуху промойте, оставьте на полотенце, чтобы стекла вода. Подготовьте все ингредиенты по списку.
Pour oil into the prepared dough, add the rest of the flour. Knead the dough, cover with a towel, leave warm for 30 minutes. For the filling, mix the bird cherry with sugar and puree with a blender.
Налейте в готовую опару масло, насыпьте остальную муку. Замесите тесто, накройте полотенцем, оставьте в тепле на 30 минут. Для начинки смешайте черемуху с сахаром и пробейте блендером.
Preheat the oven to 160˚C. Divide the dough into equal balls. Roll each ball into a flat cake. Place a teaspoon of filling in the center of the cakes, carefully pinching the edges.
Разогрейте духовку до 160˚C. Разделите тесто на одинаковые шарики. Каждый шарик раскатайте в лепешку. В центр лепешек кладите по чайной ложке начинки, тщательно защипывая края.
Grease a baking sheet with oil. Place the pies on it. Brush with beaten egg and place in oven for 25 minutes.
Смажьте противень маслом. Уложите на него заготовки пирожков. Смажьте взбитым яйцом, установите в духовку на 25 минут.
Transfer the finished pies to a beautiful dish and serve.
Переложите готовые пирожки на красивое блюдо и подайте к столу.