Wash the apples, peel and cut out the middle. Separate the whites from the yolks. Preheat the oven.
Яблоки помойте, очистите и вырежьте середину. Отделите белки от желтков. Духовку нагрейте.
In a deep bowl, use a mixer to combine the cottage cheese with egg whites, sugar, baking powder and butter. Gradually add flour to the mixture and knead the dough. It should be smooth and not stick to your hands. Cover the dough and let it rest while you prepare the filling.
В глубокой миске соедините с помощью миксера творог с яичными белками, сахаром, разрыхлителем и маслом. Постепенно добавляйте к массе муку и вымешивайте тесто. Оно должно получится гладким и не липнуть к рукам. Тесто накройте и дайте ему отдохнуть пока готовите начинку.
Grate the peeled apples, sprinkle with cinnamon and stir.
Очищенные яблоки натрите на терке, посыпьте корицей и перемешайте.
Divide the dough into several identical, small parts, each of which roll into a flat cake 2 mm thick. Place a spoonful of filling in the middle of each piece and form into pies.
Разделите тесто на несколько одинаковых, небольших частей, каждую из которых раскатайте в лепешку толщиной 2 мм. На середину каждой заготовки выложите по ложке начинки и слепите пирожки.
Cover a baking sheet with parchment, place the pies on it with the molded edges down, brush each one with yolk and bake in the oven for 35 minutes at 180 degrees. Serve the pies warm, sprinkled with powdered sugar.
Противень застелите пергаментом, уложите на него пирожки слепленными краями вниз, каждый смажьте желтком и запеките в духовке в течение 35 минут, при температуре 180 градусов. Подавайте пирожки теплыми, посыпав их сахарной пудрой.
Serve the pies with hot milk.
Подайте пирожки с горячим молоком.