Warm up the water a little. Pour 50 ml of water over the yeast and leave for 15 minutes in a warm place.
Немного подогрейте воду. Залейте дрожжи 50 мл воды и оставьте на 15 минут в теплом месте.
Sift flour into a bowl, add salt, sugar and yeast and mix.
Просейте в миску муку, добавьте соль, сахар дрожжи и перемешайте.
Pour the remaining water into the flour mixture and knead the dough.
Вливайте в мучную смесь оставшуюся воду и вымешивайте тесто.
Cover the dough with a towel and leave in a warm place for 40 minutes.
Накройте тесто полотенцем и оставьте в теплом месте на 40 минут.
Transfer the dough to the table, knead it, roll into a ball and leave under the towel for another 40 minutes.
Переложите тесто на стол, разомните его, скатайте в шар и оставьте под полотенцем еще на 40 минут.
Grease the bottom and sides of the baking dish with vegetable oil. Transfer the dough into the mold, cover with a towel and leave in a warm place for another 30 minutes.
Дно и стенки формы для запекания смажьте растительным маслом. Переложите тесто в форму, накройте полотенцем и оставьте в теплом месте еще на 30 минут.
Bake the bread in the preheated oven for about 30 minutes.
Выпекайте хлеб в разогретой духовке около 30 минут.