Defrost the champignons, cut into slices. Peel the carrots and grate them onto a medium grater. Peel the onion and chop it. Finely chop the cabbage and squeeze it with your hands several times.
Шампиньоны разморозьте, нарежьте слайсами. Морковь очистите, натрите на среднюю терку. Лук очистите, измельчите. Капусту мелко нашинкуйте, несколько раз сжимайте руками.
Heat the frying pan, add the champignons, fry until the liquid evaporates. Add carrots and onions. Fry the carrots until soft. Add cabbage, salt, cover and simmer for 25-30 minutes. At this time, pour water into a saucepan and put on fire. Add pasta to boiling water, add salt and cook until done. Drain the water through a colander. Place the pasta in a frying pan, mix with vegetables, simmer for 2-3 minutes.
Разогрейте сковороду, выложите шампиньоны, обжарьте до испарения жидкости. Добавьте морковь и лук. Обжаривайте до мягкости моркови. Всыпьте капусту, посолите, накройте крышкой, тушите 25-30 минут. В это время в кастрюльку влейте воду, поставьте на огонь. В кипящую воду, всыпьте макароны, посолите, варите до готовности. Слейте воду через дуршлаг. Выложите макарон в сковородку, смешайте с овощами, потушите 2-3 минуты.
Serve the dish hot with pickled cucumbers or pickled mushrooms.
Подавайте блюдо горячим к соленым огурчикам или маринованным грибочкам.