Soften the butter, grate the cheese on a fine grater. Preheat the oven to 180 C°, sift the wheat flour.
Размягчите сливочное масло, натрите сыр на мелкой терке. Разогрейте духовку до 180 С°, просейте пшеничную муку.
Mix flour, salt and baking powder. Carefully add kefir and flour. Knead the dough.
Смешайте муку, соль и разрыхлитель. Аккуратно введите кефир и муку. Замесите тесто.
Sprinkle the surface of the table with flour, roll out the dough into a rectangular layer, ½ centimeter thick. Sprinkle grated cheese and paprika on top. Roll the dough into a roll, cut the roll into pieces.
Поверхность стола посыпьте мукой, раскатайте тесто в прямоугольный пласт, толщиной ½ сантиметра. Сверху посыпьте натертым сыром и паприкой. Сверните тесто в рулет, нарежьте рулет кусочками.
Line a baking sheet with parchment. Place the sliced roll on top, cut side up. Grease with sour cream and bake for 20 minutes.
На противень застелите пергамент. Сверху выложите нарезанный рулет срезом вверх. Смажьте сметаной, и выпекайте 20 минут.
Grease the finished buns with butter and sprinkle with finely chopped parsley.
Готовые булочки смажьте сливочным маслом и посыпьте мелко порезанной петрушкой.