Wash the turkey drumsticks and dry them with a paper towel. Peel the onion and cut into half rings.
Голени индейки помойте, просушите бумажным полотенцем. Лук очистите от шелухи, порежьте полукольцами.
Prepare a marinade from kefir, tomato sauce, pressed garlic and salt. Rub the drumsticks with a mixture of salt and pepper, pour over the marinade, add onions and refrigerate overnight.
Приготовьте маринад из кефира, томатного соуса, чеснока, пропущенного через пресс и соли. Голени натрите смесью соли и перца, залейте маринадом, добавьте лук и поставьте в холодильник на ночь.
Grease the bottom of the baking dish with vegetable oil, place the onions from the marinade on the bottom, place the drumsticks on it, cover the dish with foil and bake for at least an hour at 180 ℃.
Дно формы для запекания смажьте растительным маслом, выложите на дно лук из маринада, на него положите голени, прикройте форму фольгой и запекайте не менее часа при 180 ℃.
Remove the foil and place the frozen vegetables in the pan, lifting the drumsticks. Salt the vegetables, sprinkle with pepper and sprinkle with vegetable oil and place in the oven for another 30-40 minutes.
Фольгу снимите, положите в форму замороженные овощи, приподнимая голени. Овощи подсолите, посыпьте перцем и сбрызните растительным маслом и поставьте в духовку еще на 30-40 минут.
Place the vegetables on the platter first and place the turkey drumsticks on top. Garnish with lettuce leaves and cherry tomatoes.
На блюдо первыми выложите овощи, сверху уложите голени индейки. Украсьте листьями салата и помидорами черри.