Prepare the dishes. Wash the apples, peel the seeds, cut into small cubes. Prepare the remaining ingredients.
Подготовьте посуду. Яблоки помойте, очистите от семенных коробочек, нарежьте небольшим кубиком. Подготовьте остальные ингредиенты.
Pour warm milk into a deep cup, add dry yeast and sugar. Stir and leave for 15 minutes. Put salt, egg, add flour. Knead the dough, then add vegetable oil. Cover with cling film. Leave in a warm place for about 120 minutes.
Влейте теплое молоко в глубокую чашку, добавьте сухие дрожжи и сахар. Перемешайте, оставьте на 15 минут. Положите соль, яйцо, всыпьте муку. Замесите тесто, затем, добавьте растительное масло. Накройте пищевой плёнкой. Оставьте в тёплом месте, примерно на 120 минут.
Place the prepared apples in a bowl, add sugar and butter. Cook in the “Bake” mode for 25 minutes. Divide the finished dough into equal balls. Roll each ball into a flat cake at least ½ cm thick.
Переложите подготовленные яблоки в чашу, добавьте сахар, сливочное масло. Готовьте в режиме «Выпечка» 25 минут. Готовое тесто разделите на одинаковые шарики. Раскатайте каждый шарик в лепешку, толщиной не менее ½ см.
Place a teaspoon of prepared filling in each tortilla. Place the pies in the bowl of the pan. Bake in the “Baking” mode for 30 minutes. Turn over and bake in the same mode for another 15 minutes.
В каждую лепешку положите по чайной ложке готовой начинки. Сложите заготовки пирожков в чашу кастрюли. Пеките в режиме «Выпечка» 30 минут. Переверните и выпекайте в том же режиме еще 15 минут.
Place the finished apple pies on a plate and serve.
Уложите готовые пирожки с яблоками на блюдо и, подайте к столу.