Mix warm kefir with yeast and egg in a deep bowl, add sifted flour and salt. Knead the dough into a soft dough that does not stick to your hands. Cover it and leave it to rise while you prepare the filling. Rinse the rice several times in water and boil until tender. Boil the eggs and cool.
Смешайте в глубокой миске теплый кефир с дрожжами и яйцом, добавьте просеянную муку с солью. Замесите тесто мягкое тесто, не прилипающее к рукам. Накройте его и оставьте подниматься пока готовите начинку. Рис несколько раз промойте в воде и отварите до готовности. Яйца отварите и остудите.
Peel the boiled eggs, chop and mix with crumbly rice.
Варенные яйца очистите, измельчите и смешайте с рассыпчатым рисом.
On a floured board, punch down the dough, roll it into a rope and divide into many equal parts. Form each piece of dough into a ball and roll it into a small layer, 4 mm thick. Place rice filling on each piece and make pies, carefully pinching the edges.
На припыленном мукой столе обомните тесто, скатайте его в жгут и поделите на много равных частей. Из каждой части теста сформируйте шарик и раскатайте его в небольшой пласт, толщиной 4 мм. На каждую заготовку выложите рисовую начинку и слепите пирожки, тщательно защипывая края.
In a preheated frying pan with plenty of oil, fry the pies until golden brown. Place the finished pies on a paper towel to absorb excess fat. Serve the pies warm with tea.
В разогретой сковороде с большим количеством масла обжаривайте пирожки до золотистого цвета. Готовые пирожки выкладывайте на бумажное полотенце, чтоб впитался лишний жир. Подавайте пирожки теплыми к чаю.
You can add fresh herbs to the filling or replace eggs with canned fish.
К начинке можно добавить свежую зелень или заменить яйца консервированной рыбой.