Wash the vegetables. Peel and cut the zucchini into 4 pieces, remove the seeds. Peel the onions and carrots. Prepare the steamer.
Вымойте овощи. Почистите и нарежьте кабачок на 4 части, удалите семена. Очистите лук и морковь. Подготовьте пароварку.
Cut the vegetables into equal large cubes. Place all vegetables in a steamer, turn on the steamer for 1 hour 15 minutes.
Нарежьте овощи одинаковыми крупными кубиками. Все овощи выложите в пароварку, включите пароварку на 1 час 15 мин.
Grind the vegetables with a blender, add salt, sugar, spices. Bring to a boil, stirring constantly. Add oil and vinegar to taste.
Измельчите овощи блендером, добавьте соль, сахар, специи. Доведите до кипения, постоянно помешивая. Добавьте по вкусу масло и уксус.
Serve the caviar on rye bread, sprinkled with chopped green onions and coarse sea salt.
Подавайте икру на ржаном хлебе, посыпав нарезанным зеленым луком и крупной морской солью.