Rinse the rice at least four to five times. Chop one onion, parsley root and garlic. Chop the walnuts.
Промойте рис не менее четырех-пяти раз. Измельчите один лук, корень петрушки и чеснок. Порубите грецкие орехи.
Place the meat in a pan of water. Cut the onion and carrot in half. Add to the pan and wait until it boils. Cook the broth for 2 hours.
Поместите мясо в кастрюлю с водой. Разрежьте пополам луковцу и морковь. Добавьте в кастрюлю и дождитесь кипения. Варите бульон 2 часа.
Remove the meat from the broth and strain it. Then add the rice to the broth and cook for 10 minutes. Cut the meat into cubes.
Достаньте мясо из бульона и процедите его. Затем отправьте рис в бульон и варите 10 минут. Мясо нарежьте кубиками.
Place pre-chopped onion, garlic, parsley root and walnuts in a frying pan heated with vegetable oil. Fry for about 7 minutes until golden.
В разогретую с растительным маслом сковороду выложите заранее измельченные луковицу, чеснок, корень петрушки и грецкий орех. Жарьте около 7 минут до золотистости.
Mix the seasonings with Tkemali and add to the broth. Place the contents of the pan there. Salt and pepper, add bay leaf. Cook the soup for another 10 minutes.
Приправы смешайте с Ткемали и добавьте к бульону. Туда же отправьте содержимое сковороды. Посолите и поперчите, положите лавровый лист. Варите суп еще 10 минут.
The soup is ready, all you have to do is add chopped meat to it. For a richer flavor, let it sit for 15 minutes before serving.
Суп готов, осталось добавить к нему измельченное мясо. Чтобы вкус был насыщеннее, перед подачей дайте ему настояться в течение 15 минут.