Wash the zucchini well and dry with a paper towel. Dry and cut off the peel. Wash the greens under cold water and dry.
Хорошо вымойте кабачок, оботрите бумажным полотенцем. Обсушите, срежьте с него кожуру. Зелень вымойте под холодной водой, подсушите.
Beat the eggs with a fork and add chopped herbs and garlic to them. Grate the zucchini on a coarse grater and squeeze out the excess liquid. Mix it with the egg mixture, add flour and mix everything.
Взбейте вилкой яйца и добавьте к ним измельченную зелень с чесноком. Кабачок натрите на крупной терке, отожмите лишнюю жидкость. Смешайте его с яичной смесью, добавьте муку и все перемешайте.
Heat a frying pan with a little oil. Spoon the mixture into the pan using a tablespoon. Fry on both sides for 2 minutes. Cover with a lid and let brown for another 4 minutes.
Разогрейте сковородку с небольшим количеством масла. Столовой ложкой выкладывайте массу на сковороду. Жарьте с обеих сторон по 2 минуты. Накройте крышкой и дайте подрумяниться еще 4 минуты.
Place the finished pancakes on a plate and serve with sour cream, sprinkle with finely chopped herbs.
Выложите готовые оладьи на тарелку и подавайте со сметаной, посыпьте мелко нарубленной зеленью.