Pour water into the steamer and bring to a boil. Break the eggs into a separate bowl. Grease baking pans with oil.
Налейте в пароварку воду и доведите до кипения. Яйца разбейте в отдельную миску. Смажьте маслом формы для запекания.
Beat the eggs well in a bowl, add milk to them and mix. Season the dish with salt and shake again with a whisk or fork.
Яйца в миске хорошо взбейте, к ним добавьте молоко и перемешайте. Приправьте блюдо солью и еще раз взболтайте венчиком или вилкой.
Pour the dough into greased molds, place in a preheated double boiler for 10-15 minutes, periodically checking readiness. Remove the dish from the steamer and serve.
В смазанные маслом формы вылейте тесто, поставьте в разогретую пароварку на 10-15 минут, периодически проверяя готовность. Достаньте блюдо из пароварки и подавайте к столу.
Garnish the dish with fresh herbs, such as dill.
Украсьте блюдо свежей зеленью, например, укропом.