Finely chop the cabbage. Heat a frying pan with oil. Break the eggs into a separate bowl.
Капусту мелко порубите. Сковороду разогрейте с маслом. Яйца разбейте в отдельную миску.
Place finely chopped cabbage in a heated frying pan, add salt, stir and cover with a lid. Leave for 10-15 minutes, stirring occasionally.
Мелко нарезанную капусту выложите на разогретую сковороду, добавьте соль, перемешайте и накройте крышкой. Оставьте на 10-15 минут, периодически помешивая.
Mix the eggs in a bowl until smooth, add milk to them, add salt and mix again. Stir the stewed cabbage again and carefully pour the egg mixture into it, then cover again and leave for 10 minutes.
Яйца в миске хорошо перемешайте до однородности, добавьте к ним молоко, посолите и снова смешайте. Тушеную капусту еще раз перемешайте и аккуратно влейте в нее яичную массу, затем снова накройте крышкой и оставьте на 10 минут.
Remove the pan from the stove, transfer the omelette to a plate and serve.
Снимите сковороду с плиты, переложите омлет на тарелку и подавайте к столу.
Garnish the finished dish with fresh herbs, such as dill.
Украсьте готовое блюдо свежей зеленью, например, укропом.