Wash vegetables and apples. Peel onions, carrots, apples and garlic. Cut the apples into slices. Cut the onion in half. Pass the garlic through a press. Remove the seeds and stem from the peppers.
Вымойте овощи и яблоки. Очистите лук, морковь, яблоки и чеснок. Яблоки нарежьте дольками. Лук разрежьте пополам. Чеснок пропустите через пресс. У перцев удалите семена и плодоножку.
Place 2 types of peppers, tomatoes, onions, and apples in a blender bowl. Beat thoroughly until smooth. Pour the resulting mass into a deep saucepan, place over medium heat, bring to a boil, then simmer, covered, for another 25-30 minutes.
В чашу блендера поместите 2 вида перца, помидоры, лук, яблоки. Тщательно взбейте до кашицы. Полученную массу влейте в глубокую кастрюлю, поставьте на средний огонь, доведите до кипения, затем варите еще под крышкой еще 25-30 минут.
Add vegetable oil to the mixture, stir, cook for another 25-30 minutes. Add salt, sugar, garlic, paprika, add vinegar, mix, cook again for 30 minutes.
Добавьте в смесь растительное масло, перемешайте, варите еще 25-30 минут. Всыпьте соль, сахар, чеснок, паприку, влейте уксус, смешайте, готовьте опять 30 минут.
Sterilize the jars, lay out the caviar, and roll them up.
Простерилизуйте банки, выложите икру, закатайте.
Serve the caviar chilled as a salad with potatoes or a meat dish.
Подавайте икру в охлажденном виде в качестве салата к картофелю или мясному блюду.