First put the liver in milk to soak, then get rid of the films and cut into medium pieces. Peel and chop the onion.
Положите предварительно печень в молоко вымачиваться, после избавьтесь от пленок и нарежьте на средние куски. Почистите и нашинкуйте лук.
Dip the liver in flour. Place the onion on the bottom of the multicooker, add vegetable oil and cook in the “fry” mode for 5 minutes.
Обваляйте печень в муке. Положите лук на дно мультиварке, добавьте растительное масло и готовьте в режиме «жарка» 5 минут.
Add the liver pieces and fry with onions for another 5 minutes. Pour water into the multicooker, add salt and pepper to taste, switch the mode to “stew” and cook for another 20 minutes.
Добавьте кусочки печени и жарьте с луком еще 5 минут. Залейте в мультиварку воду, добавьте соль и перец по вкусу, переключите режим на «тушение» и готовьте еще 20 минут.
Serve the dish with a side dish, such as buckwheat.
Подавайте блюдо с гарниром, например, гречкой.