Grate the carrots on a coarse grater. Cut the eggplants and peppers into small cubes, onions and tomatoes - randomly, hot peppers - into small pieces.
Морковь натрите на крупную терку. Баклажаны и перец нарежьте на маленькие кубики, лук и помидоры – произвольно, перец острый – на мелкие куски.
Roast hot peppers. Sauté the onion, then add the carrots. In another frying pan, simmer the tomatoes. Combine tomatoes, onions, carrots, eggplants and bell peppers. Cover with a lid, reduce heat and simmer while stirring. Add sugar. Mix everything.
Зажарьте острый перец. Пассируйте лук, затем внесите морковь. В другой сковороде потушите помидоры. Соедините томаты, лук, морковь, баклажаны и болгарский перец. Накройте крышкой, убавьте огонь и тушите помешивая. Внесите сахар. Все перемешайте.
Serve the dish with the meat.
Подавайте блюдо к мясу.