Prepare the slow cooker. Sort and rinse the cereal. Peel and wash the vegetables. Cut the meat into small pieces.
Подготовьте мультиварку. Переберите и промойте крупу. Почистите и вымойте овощи. Мясо нарежьте небольшими кусочками.
Pour oil into the multicooker bowl, add the meat, close the lid and cook in the “Stew” mode for 10 minutes. Finely chop the onion, cut the carrots into slices, add to the meat. Cook for 5 minutes.
Налейте масло в чашу мультиварки, выложите мясо, закройте крышку и готовьте в режиме «Тушение» 10 минут. Лук мелко нашинкуйте, морковь нарежьте кружочками, добавьте к мясу. Готовьте 5 минут.
Cut the zucchini into large cubes and chop the bell pepper into strips. When the meat stewing process is completed, add the prepared vegetables and then the millet.
Нарежьте кабачок крупными кубиками, болгарский перец нашинкуйте соломкой. Когда будет закончен процесс тушения мяса, добавьте подготовленные овощи, а затем пшено.
Salt and pepper to taste. Pour warm water 2 cm lower than the level of the multicooker bowl. Cut the tomato into cubes and add to the rest of the ingredients. Cook in “Porridge” mode for 30 minutes. After this time, stop cooking.
Посолите и поперчите по вкусу. Влейте теплую воду на 2 см ниже, чем уровень чаши мультиварки. Нарежьте помидор кубиком, положите к остальным ингредиентам. Готовьте в режиме «Каша» 30 минут. После этого времени, остановите приготовление.
Place hot, bright and aromatic millet pilaf with vegetables on portioned plates and, garnish with herbs, serve.
Разложите горячий, яркий и ароматный плов из пшенки с овощами, по порционным тарелкам и, украсив зеленью, подайте к столу.