Sift the flour through a fine sieve.
Просейте муку через мелкое сито.
Heat the fermented baked milk and combine with sugar and yeast. As soon as the first bubbles appear, add butter and eggs, stir, add flour and knead the dough. Leave the dough to rise for 2 hours.
Ряженку подогрейте и соедините с сахаром и дрожжами. Как только пойдут первые пузыри добавьте сливочное масло и яйца, перемешайте, всыпьте муку и замесите тесто. Оставьте тесто подниматься на 2 часа.
After the specified time has passed, make a rope out of the dough and divide it into small parts. Roll out each part and place the filling in the center. Pinch the edges and let the pies sit for another 10-15 minutes.
По истечению указанного времени сделайте из теста жгут и разделите его на небольшие части. Каждую часть раскатайте и в центр выложите начинку. Защипните края и дайте пирожкам постоять ещё 10-15 минут.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the pies on both sides until golden brown.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжаривайте пирожки с двух сторон до образования румяной корочки.
Place hot cakes on a paper towel-lined plate and serve.
Выложите горячие пирожки на тарелку, застеленную бумажным полотенцем, и подавайте к столу.