Wash and peel the onions, carrots, and garlic. Peel the bell pepper and remove the stem and seeds.
Помойте и почистите лук, морковь, чеснок. Болгарский перец почистите и удалите плодоножку с семечками.
Grate the carrots, chop the onion finely, chop the pepper into small cubes, cut the tomato into small cubes, pass the garlic through a press.
Морковь натрите на терке, лук нарежьте мелко, перец порубите маленькими кубиками, помидор нарежьте небольшими кубиками, чеснок пропустите через пресс.
Pour vegetable oil into a heated frying pan and fry the vegetables. Don't forget to stir. Cook for about 3 minutes. Add the tomato and garlic to the pan, stirring and cooking for another 3 minutes.
В разогретую сковороду налейте растительное масло и отправьте овощи жариться. Не забывайте помешивать. Готовьте около 3 минут. Добавьте в сковороду помидор и чеснок, помешивая готовьте еще 3 минуты.
Salt and season the vegetables. Place the dumplings on the vegetables and pour boiling water over them, bring to a boil and cover with a lid, reduce the heat and cook for about 10 minutes.
Овощи посолите и приправьте. На овощи выложите пельмени и залейте кипятком, доведите до кипения и накройте крышкой, огонь убавьте и готовьте около 10 минут.
Sprinkle the finished dish with chopped herbs. Serve hot.
Посыпьте готовое блюдо нарубленной зеленью. Подавайте горячим.