Crush the chips using a rolling pin, rinse the fillet and remove the bones and scales. Wash tomatoes, cucumbers and champignons and cut into small pieces.
Чипсы раздробите с помощью скалки, филе промойте и удалите кости с чешуей. Помидоры, огурцы и шампиньоны промойте и нарежьте на небольшие кусочки.
Cut the cleaned fish fillet into small pieces and carefully roll each piece in chips on all sides.
Очищенное рыбное филе разрежьте на небольшие кусочки и тщательно обваляйте каждый кусочек в чипсах со всех сторон.
Heat a frying pan with olive oil and place the fish fillets there. Fry for 4-5 minutes on each side, periodically checking the dish for doneness.
Раскалите сковороду с оливковым маслом и выложите туда филе рыбы. Обжарьте по 4-5 минут с каждой стороны, периодически проверяя готовность блюда.
Remove the finished fish from the frying pan, at this time place the chopped vegetables and champignons in the same frying pan and fry for about 5 minutes, stirring occasionally. Then add the fish to the vegetables and mushrooms, cover with a lid and leave for 5 minutes.
Готовую рыбу достаньте из сковороды, в это время в ту же сковороду положите нарезанные овощи и шампиньоны и обжарьте около 5 минут, периодически помешивая. Затем к овощам и грибам положите рыбу, накройте крышкой и оставьте на 5 минут.
Place the finished dish into portioned plates and serve.
Готовое блюдо выложите в порционные тарелки и подавайте к столу.
Garnish the finished dish with fresh herbs, such as dill or cilantro.
Украсьте готовое блюдо свежей зеленью, например, укропом или кинзой.