Grate kohlrabi cabbage, carrots, apples, and onions on a coarse grater. Finely chop the greens.
Натрите на крупной терке капусту кольраби, морковь, яблоко, лук. Зелень мелко нарежьте.
Combine grated onion, carrots, apple, kohlrabi and greens in a bowl, stir. Add flour, egg, almonds, salt and ground black pepper. Mix the mixture well.
Соедините в миске натертый лук, морковь, яблоко, кольраби и зелень, перемешайте. Добавьте муку, яйцо, миндаль, соль и черный молотый перец. Хорошо перемешайте смесь.
Heat oil in a frying pan. Place the pancakes in a frying pan with a tablespoon and fry on both sides until golden brown.
Раскалите на сковороде масло. Столовой ложкой выложите оладьи на сковороду, обжарьте с двух сторон до появления румяной корочки.
When frying, you can use a portion ring and place the dough into it. Then the finished pancakes will have an even round shape, will be fluffy and tall.
При жарке можете использовать порционное кольцо, накладывайте тесто в него. Тогда, готовые оладьи будут иметь ровную круглую форму, будут пышными и высокими.