Wash and peel the vegetables. Cut the eggplants, peppers and zucchini into cubes, grate the carrots.
Овощи помойте и почистите. Баклажаны, перец и кабачок нарежьте кубиками, морковь натрите на терке.
Salt the sliced eggplants and let them sit for 10 minutes. After the time has passed, roll the eggplants in starch and place in a preheated frying pan with vegetable oil. Fry the vegetables until golden brown and place on a paper towel.
Посолите нарезанные баклажаны и дайте им постоять 10 минут. По истечению времени обваляйте баклажаны в крахмале и выложите на разогретую сковороду с растительным маслом. Обжарьте овощи до образования румяной корочки и выложите на бумажное полотенце.
Fry bell peppers, zucchini and carrots until softened. In a deep bowl, mix soy sauce with honey, ginger and vinegar. Add a little water and mix everything.
Обжарьте болгарский перец, кабачки и морковь до размягчения. В глубокой тарелке смешайте соевый соус с медом, имбирем и уксусом. Добавьте немного воды, и все перемешайте.
Place all the fried vegetables in a deep frying pan, add the resulting sauce, garlic and put on fire. Mix everything, bring to a boil and turn off after a couple of minutes. The dish is ready.
В глубокую сковороду выложите все обжаренные овощи, добавьте полученный соус, чеснок и поставьте на огонь. Все перемешайте, доведите до кипения и через пару минут выключите. Блюдо готово.
Place on a plate and garnish with sesame seeds and fresh parsley.
Выложите блюдо на тарелку и украсьте семенами кунжута и свежей петрушкой.