Prepare the ingredients according to the recipe in the required quantity. Sift the flour in advance to improve the texture of the pancakes.
Подготовьте ингредиенты по рецепту в необходимом количестве. Заранее просейте муку, чтобы улучшить текстуру блинов.
In a deep bowl, mix chickpea flour, protein and a pinch of salt. Then gradually pour water into the bowl, stirring constantly. The dough should have the consistency of liquid sour cream. Heat a frying pan well over medium heat and spread a ladle of batter evenly over it.
В глубокой миске смешайте нутовую муку, протеин и щепотку соли. Затем постепенно влейте в миску воду, постоянно помешивая. Тесто должно быть консистенции жидкой сметаны. Хорошо разогрейте сковороду на среднем огне и равномерно распределите по ней половник жидкого теста.
When the pancake “sets” and begins to separate well from the pan, carefully turn it over. Next, bake all the pancakes over medium heat on both sides until golden brown.
Когда блин «схватиться» и начнет хорошо отделяться от сковороды, аккуратно переверните его. Далее выпекайте все блины на среднем огне с двух сторон до золотистого цвета.
Ready-made pancakes can be served with fresh vegetables, herbs, add slices of cheese, avocado, and lightly salted red fish.
Готовые блины можно подать со свежими овощами, зеленью, добавить ломтики сыра, авокадо, красной слабосоленой рыбы.