Rinse the fish and remove the head, tail, scales, fins and bones, leaving only the fillets, then cut each fillet into large pieces. Combine flour, pepper and salt in a separate bowl. Heat a frying pan with vegetable oil.
Рыбу промойте и очистите от головы, хвоста, чешуи, плавников и костей, оставьте только филе, затем разрежьте каждое филе на крупные куски. Муку, перец и соль соедините в отдельной миске. Сковороду раскалите с растительным маслом.
Dry each piece of flounder with a paper towel, then coat thoroughly in the flour mixture.
Просушите каждый кусок камбалы с помощью бумажного полотенца, затем тщательно обваляйте в мучной смеси.
Carefully transfer each piece to a frying pan heated with oil, fry each piece on both sides for about 2-3 minutes. Transfer the cooked fish to a serving dish and serve.
Аккуратно переложите каждый кусочек на разогретую с маслом сковороду, обжарьте каждый кусочек с двух сторон примерно по 2-3 минуты. Переложите готовую рыбу в сервировочное блюдо и подавайте к столу.
Lightly sprinkle the finished dish with lime juice.
Слегка полейте готовое блюдо соком лайма.