Wash and peel the vegetables. Grate the carrots, coarsely chop the potatoes, squash, onion into half rings, garlic into thin slices, and mushrooms into slices. Wash the greens, dry and chop.
Овощи помойте, очистите. Морковь натрите на терке, крупно нарежьте картофель, патиссоны, лук полукольцами, чеснок тонкими пластинами, грибы ломтиками. Зелень промойте, обсушите и измельчите.
Place the potatoes and squash in a pan of salted water so that the water completely covers them and cook until the vegetables are ready.
В кастрюлю с подсоленной водой выложите картофель и патиссоны так, чтоб вода полностью их покрывала и варите до готовности овощей.
In a heated frying pan with oil, simmer the onions, carrots and garlic until soft, add the mushrooms and continue to simmer for about 30 minutes.
На разогретой сковороде с маслом протушите лук с морковью и чесноком до мягкости, добавьте грибы и продолжайте тушить около 30 минут.
Place the stewed vegetables in a saucepan with potatoes and squash, add salt and pepper, add marjoram and cook for 10 minutes over medium heat.
Тушеные овощи выложите в кастрюлю с картофелем и патиссонами, посолите, поперчите, добавьте майоран и варите в течение 10 минут на среднем огне.
Use a blender to puree the finished soup, put it back on the heat, bring to a boil and simmer for another 10 minutes over medium heat, stirring occasionally. Cover the finished cream soup with a lid and let it brew for 10 minutes. Serve hot, in portioned bowls, sprinkled with herbs.
Готовый суп измельчите с помощью блендера до состояния пюре, поставьте обратно на огонь, доведите до кипения и проварите еще 10 минут на среднем огне, периодически помешивая. Готовый суп-крем накройте крышкой и дайте настояться ему в течение 10 минут. Подавайте горячим, в порционных тарелках, посыпав зеленью.
Prepare regular and garlic croutons for the cream of soup.
Приготовьте к суп-крему обычные и чесночные сухарики.