Rinse the chicken fillet and carefully cut into thin strips. Preheat the oven to 180 degrees.
Куриное филе промойте, аккуратно нарежьте на тонкие полоски. Духовку разогрейте до 180 градусов.
Place the bacon on the chicken strips and carefully roll them into a roll. Seal each roll with a toothpick.
На полоски куриного филе выложите бекон и аккуратно сверните из них рулетик. Защепите каждый рулетик зубочисткой.
Heat a frying pan without oil, place the rolls on it and fry for 5-10 minutes until a crust appears on the chicken.
Сковороду разогрейте без масла, выложите на нее рулеты и обжарьте на протяжении 5-10 минут до появления корочки на курице.
Place parchment paper on a baking sheet and rolls on top of it. Place the baking sheet in the preheated oven for 5 minutes.
На противень выложите пергамент, а поверх него-рулеты. Поставьте противень в разогретую духовку на 5 минут.
Remove the baking sheet from the oven, cool the rolls slightly, place them on serving dishes and serve.
Вытащите противень из духовки, слегка остудите рулеты, выложите их на порционные блюда и подавайте к столу.
Serve the rolls with carrot puree.
Подавайте рулеты вместе с пюре из моркови.