Recipes / Kharcho with beef on the bone Харчо с говядиной на кости
We have selected for you an exemplary recipe for the famous Georgian soup, which excites the minds of all food lovers - this, by the way, is completely reliable information. Beef, a little rice, onions, carrots, garlic, tkemali and a lot of pepper. Yes, this soup is spicy, but that’s its highlight.
Мы подготовили для вас образцовый рецепт легендарного грузинского супа, который сводит с ума всех любителей поесть — и это вовсе не преувеличение. В составе: говядина, немного риса, лук, морковь, чеснок, ткемали и щедрая порция перца. Да, суп получается острым, но именно в этом его особый шарм.
Steps / Шаги:
Wash the vegetables. Peel 1 onion and garlic, chop. Cut the parsley root into small cubes. Rinse the rice.
Вымойте овощи. Очитстите 1 лук и чеснок, измельчите. Мелкими кубиками порежьте корень петрушки. Рис промойте.
To make the broth, place the meat in a pan of water. Send the onions and carrots there, after cutting them in half. After boiling, cook for 120 minutes.
Для бульона положите мясо в кастрюлю с водой. Туда же отправьте луковицы и моркови, предварительно разрезав их пополам. После закипания варить 120 минут.
Remove the finished meat and cut into small cubes. The broth will be clear if you strain it. After this, add rice to it and cook for 10 minutes.
Достаньте готовое мясо и нарежьте небольшими кубиками. Бульон будет прозрачным, если процедить его. После этого добавьте к нему рис и варите 10 минут.
Heat a frying pan with vegetable oil. Add chopped onion, garlic and parsley root. Cook vegetables until golden (7 minutes).
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Выложите измельченные лук, чеснок и корень петрушки. Готовьте овощи до золотистости (7 минут).
Add the roast to the broth. Mix Tkemali sauce with seasonings and add to the soup. Season with salt and pepper and add bay leaf. Cook for 10 minutes.
Отправьте зажарку в бульон. Соус Ткемали смешайте с приправми и добавьте в суп. Посолите и поперчите, добавьте ларовый лист. Готовьте 10 минут.
Remove the pan from the heat and leave for 15 minutes, after placing the chopped meat in it.
Снимите кастрюлю с огня и оставьте на 15 минут, предварительно выложив в нее нарезанное мясо.