Melt the butter, sift the flour. Prepare the remaining ingredients in required quantities.
Растопите сливочное масло, просейте муку. Подготовьте остальные ингредиенты в нужных количествах.
Mix yogurt with egg and beat lightly. Add sugar, butter, yeast, flour and candied fruits. Fry in a frying pan.
Йогурт смешайте с яйцом и слегка взбейте. Добавьте сахар, масло, дрожжи, муку и цукаты. Обжарьте на сковороде.
Add sugar, yeast and flour to yogurt mixture. Add melted butter and knead into a smooth dough. Leave in a warm place for 40-60 minutes.
Всыпьте в йогуртовую смесь сахар, дрожжи и муку. Добавьте растопленное сливочное масло и замесите однородное тесто. Оставьте в теплом месте на 40-60 минут.
Add candied fruits to the dough and mix again. Heat a frying pan with vegetable oil. Spoon out the batter and fry the pancakes on both sides until golden brown.
Добавьте в тесто цукаты, еще раз перемешайте. Разогрейте сковороду с растительным маслом. Выкладывайте ложкой тесто и жарьте оладьи с двух сторон до золотистого цвета.
Serve pancakes with sour cream and jam.
Подайте оладьи со сметаной и вареньем.