Heat the milk, sift the flour through a sieve. Preheat the oven to 220 C°. Divide the margarine into 2 equal parts.
Подогрейте молоко, просейте муку через сито. Разогрейте духовку до 220 С°. Маргарин разделите на 2 равные части.
In a bowl, mix ¾ cup sugar, cornstarch and half the margarine. Knead the cream until a homogeneous mixture is obtained, you can use a mixer.
В миске смешайте ¾ стакана сахара, крахмал и половину маргарина. Вымешивайте крем до получения однородной смеси, можете воспользоваться миксером.
Mix milk and yeast in a separate container, add the remaining sugar, eggs, and the second part of margarine. Gradually add flour and knead the dough. Roll out the dough as thick as your finger, brush the dough with cream.
Смешайте в отдельной емкости молоко и дрожжи, добавьте оставшийся сахар, яйца, и вторую часть маргарина. Постепенно вводите муку, замесите тесто. Раскатайте тесто толщиной с палец, смажьте тесто кремом.
Roll the dough into a roll, cut the roll into small pieces. Place the sliced rolls, cut sides down, on a parchment-lined baking sheet. Cover with a napkin and leave for 60 minutes.
Сверните тесто в рулет, разрежьте рулет на небольшие кусочки. Выложите на противень, застеленный пергаментом, кусочки нарезанного рулета срезами вниз. Накройте салфеткой и оставьте на 60 минут.
Place the baking sheet in the oven, reduce the temperature to 180 C°. Bake until golden brown, 15-20 minutes.
Поставьте противень в духовку, убавьте температуру до 180 С°. Выпекайте до румяности 15-20 минут.
Sprinkle the finished buns with powdered sugar after cooling.
Готовые булочки посыпьте сахарной пудрой после остывания.