Wash the chicken fillet, dry it and make small cuts in it. Grease a baking dish with vegetable oil. Wash the tomato and cut into slices. Cut the cheese into small slices. Pass the garlic through a press, rinse and chop the parsley. Preheat the oven to 200°C.
Куриное филе помойте, обсушите и сделайте в нем небольшие надрезы. Форму для запекания смажьте растительным маслом. Помидор помойте и нарежьте на кружочками. Сыр нарежьте на небольшие ломтики. Чеснок пропустите через пресс, петрушку промойте и нарежьте. Духовку разогрейте до 200 °C.
Place the fillet in a separate bowl, add salt, a mixture of peppers, chicken seasoning and rub them well into the meat.
Филе выложите в отдельную миску, добавьте соль, смесь перцев, приправу для курицы и хорошо вотрите их в мясо.
Add chopped parsley to the meat and pour in soy sauce, mix well. Place the meat in the refrigerator for 30 minutes to marinate.
К мясу добавьте нарезанную петрушку и влейте соевый соус, хорошо перемешайте. Поставьте мясо в холодильник на 30 минут для маринования.
Remove the bowl of meat from the refrigerator, transfer the meat to a cutting board and place first the tomato in the slits, then the cheese.
Достаньте миску с мясом из холодильника, переложите мясо на разделочную доску и в надрезы выложите сначала помидор, затем сыр.
Place the fillet in the prepared form, add sour cream to it, then garlic and rub into the chicken.
В подготовленную форму выложите филе, добавьте к нему сметану, затем чеснок и вотрите в курицу.
Place the pan in the preheated oven for 40 minutes, checking periodically for doneness.
Поставьте форму в разогретую духовку на 40 минут, периодически проверяя готовность.
Sprinkle the finished dish with fresh herbs, such as dill.
Посыпьте готовое блюдо свежей зеленью, например укропом.