Preheat the grill, rinse the chicken fillet and then cut into small cubes. Wrap the pieces in a paper towel and dry well.
Разогрейте мангал, куриное филе промойте и затем порежьте маленькими кубиками. Оберните кусочки в бумажное полотенце и хорошо просушите.
Place the yogurt in a separate bowl, add paprika, then salt and curry, mix well.
В отдельную миску выложите йогурт, добавьте к нему паприку, затем соль и карри, хорошо перемешайте.
Add chicken fillet to the yogurt mixture, mix well and transfer the marinated meat into a plastic bag. Place the bag in the refrigerator and leave for 2 hours.
К йогуртовой смеси добавьте куриное филе, хорошо смешайте и переложите замаринованное мясо в целлофановый пакет. Поместите пакет в холодильник и оставьте на 2 часа.
Remove the meat from the refrigerator, place several pieces on a skewer and place on the grill. Fry until fully cooked, about 10-15 minutes, turning occasionally.
Достаньте мясо из холодильника, насадите по несколько кусочков на шампур и поместите на мангал. Обжарьте до полной готовности примерно 10-15 минут, периодически переворачивайте.
Garnish the finished kebab with fresh herbs, such as chopped dill.
Украсьте готовый шашлык свежей зеленью, например, нарезанным укропом.