Wash the fillet and cut into small pieces, remove the seeds from the pepper and cut into small circles, wash the cilantro and onion and finely chop, peel the garlic and ginger and cut into small pieces. Heat a frying pan with vegetable oil.
Филе промойте и нарежьте на небольшие кусочки, в перце вычистите семена и нарежьте на маленькие кружочки, кинзу и лук промойте и мелко нарежьте, чеснок и имбирь очистите и нарежьте на маленькие кусочки. Сковороду раскалите с растительным маслом.
Place chili peppers in a hot frying pan and fry for about 2 minutes. Add garlic and ginger, fry for another 3 minutes, then add cilantro and onion, fry more ingredients for 3 minutes.
На раскаленную сковороду выложите перец чили, обжарьте его около 2 минут. Выложите туда же чеснок и имбирь, обжарьте все еще 3 минуты, затем добавьте кинзу и лук, жарьте еще ингредиенты в течение 3 минут.
Add the curry mixture to the vegetables and herbs and mix well.
К овощам и зелени добавьте смесь карри, хорошо перемешайте.
Add the chicken fillet to the curried vegetables, fry it until golden brown, then carefully pour in the coconut milk. Cover the pan with a lid and simmer for about ten minutes.
К овощам с карри выложите куриное филе, обжаривайте его до золотистой корочки, после аккуратно влейте кокосовое молоко. Накройте сковороду крышкой и тушите около десяти минут.
Before turning off the heat on the stove, add lime leaves to the mixture and simmer for another 2-3 minutes until the milk thickens.
Перед тем как выключить огонь на плите выложите к смеси листья лайма и потушите еще 2-3 минуты до загустения молока.
Place the dish on a serving platter and serve.
Выложите блюдо на порционное блюдо, подавайте к столу.
Serve the chicken with rice and garnish with sesame seeds.
Подавайте курицу с рисом и украсьте блюдо кунжутом.