Rinse the rice grains thoroughly. Wash and peel the vegetables. Finely chop the onion, parsley root, and garlic.
Тщательно промойте рисовую крупу. Помойте и очистите овощи. Мелко нарежьте луковицу, корень петрушки, чеснок.
Fill the pan with water and add the meat to it. Place carrots and onions, cut into two parts, with the meat. Place the pan on the fire and wait until it boils. Cook for 120 minutes.
Наполните кастрюлю водой и отправьте в нее мясо. Морковь и луковицу, разрезанные на две части, положите к мясу. Поставьте кастрюлю на огонь и дождитесь кипения. Варить 120 минут.
Strain the broth until it is clear. Cut the finished meat into cubes. Place the rice in the broth and cook for 10 minutes.
Процедите бульон, чтобы он получился прозрачным. Готовое мясо порежьте кубиками. Рис отправьте в бульон и варите 10 минут.
Place the frying pan on the fire. Fry finely chopped onion, parsley root and garlic in vegetable oil until the vegetables are golden brown, about 7 minutes.
Поставьте сковороду на огонь. На растительном масле обжарьте мелко нарезанные лук, корень петрушки и чеснок, пока овощи не станут золотистого цвета, около 7 минут.
Mix tkemali, coriander and suneli hops and add to the broth along with the roast. Add bay leaf, salt and pepper. Cook for 10 minutes.
Ткемали, кориандр и хмели-сунели смешайте и вместе с зажаркой отправьте к бульону. Добавьте лавровый лист, посолите и поперчите. Готовьте 10 минут.
The soup should steep before serving. Add meat to the pan and leave for 15 minutes.
Перед подачей суп должен настояться. Добавьте в кастрюлю мясо и оставьте на 15 минут.