Boil the pasta. Chop the pepper into small strips. Cut the onion into half rings. Cut the chicken breast into small pieces.
Отварите макароны. Небольшой соломкой измельчите перец. Лук нарежьте полукольцами. Куриную грудку нарежьте на небольшие кусочки.
Place peppers and onions in a preheated frying pan, fry over low heat, add chicken and season with chili powder, paprika and garlic powder, and salt. Add olive oil. Mix thoroughly and cook over low heat for about 12 minutes, until the breast is browned and the vegetables are soft.
В разогретую сковороду положите перец и лук, жарьте на небольшом огне, добавьте курицу и приправьте чили порошком, паприкой и чесночным порошком, посолите. Добавьте оливковое масло. Тщательно перемешайте и на небольшом огне готовьте около 12 минут, до румяности грудки и мягкости овощей.
Pour broth and cream into the pan. Cook over low heat for about 15 minutes. Add the cooked pasta and heat through along with the chicken and vegetables.
Влейте в сковороду бульон и сливки. Готовьте на маленьком огне около 15 минут. Добавьте вареные макароны и прогрейте их вместе с курицей и овощами.
Serve the pasta with chicken hot, garnished with a sprig of dill.
Подавайте макароны с курицей горячими, украсив веточкой укропа.