Grate the ginger on a fine grater. Sift the flour through a sieve. Grease a baking dish with oil. Preheat the oven to 180 degrees.
Натрите на мелкой терке имбирь. Просейте муку через сито. Смажьте форму для выпекания маслом. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Mix flour, soda, baking powder, zest, salt and ginger in a deep bowl. Mix thoroughly. In a separate container, mix sugar, warm water, vinegar and vegetable oil. Stir until the sugar dissolves.
Смешайте в глубокой миске муку, соду, разрыхлитель , цедру, соль и имбирь. Тщательно перемешайте. В отдельной емкости смешайте сахар, теплую воду, уксус и растительное масло. Мешайте до растворения сахара.
Gradually mix the liquid mixture with the dry mixture, beating the whole mass with a blender until it reaches the consistency of rich sour cream. Add carrots and mix thoroughly again.
Жидкую смесь постепенно смешиваем с сухой взбивая всю массу блендером до консистенции жирной сметаны. Добавьте морковь и снова тщательно перемешайте.
Spread the dough evenly into the pan, cover the top with foil and place in the oven for 30 minutes, then remove the foil and bake for another 15 minutes.
Выкладывайте равномерно тесто в форму, сверху накройте фольгой и отправьте в духовку на 30 минут, после уберите фольгу и выпекайте еще 15 минут.
Combine almond flour and sugar in a saucepan and mix thoroughly. Place the saucepan on the fire. Then gradually pour in the orange juice, stirring constantly with a whisk. Bring the cream until thick.
В сотейнике смешайте миндальную муку и сахар, тщательно перемешайте. Поставьте сотейник на огонь. После постепенно вливайте апельсиновый сок постоянно помешивая венчиком. Доведите крем до загустения.
Pour the cream into a bowl, cover with cling film and let it cool. Then thoroughly beat the cream with a mixer.
Вылейте крем в миску, накройте пищевой пленкой и дайте ему остыть. После тщательно взбейте крем миксером.
Form the cake. First the cake layer, then a layer of cream, then the cake layer again and another layer of cream on top. Place the cake in the refrigerator overnight.
Сформируйте торт. Сперва корж, потом слой крема, потом снова корж и сверху еще один слой крема. Отправьте торт в холодильник на ночь.
Decorate the cake with fresh fruits and berries, whipped cream and grated chocolate.
Украсьте торт свежими фруктами и ягодами, взбитыми сливками и тертым шоколадом.