Prepare a convenient container for mixing the ingredients; a deep bowl is best for this. Sift the flour.
Подготовьте удобную посуду для смешивания ингредиентов, для этого лучше всего подойдет глубокая миска. Просейте муку.
In a deep bowl, mix ricotta, milk, vanilla, vegetable oil, eggs and orange zest. Add flour and baking powder, mix everything thoroughly with a whisk. Add salt to taste.
В глубокой посуде смешайте рикотту, молоко, ванилин, растительное масло, яйца и апельсиновую цедру. Добавьте муку и разрыхлитель теста, все тщательно перемешайте с помощью венчика. Посолите по вкусу.
Bake the pancakes in a well-heated frying pan without oil until golden brown.
Выпекайте оладьи на хорошо разогретой сковороде без масла до образования румяной корочки.
Place the finished pancakes in a heap on a plate and sprinkle with fresh blueberries. Serve the jam separately in a beautiful vase.
Готовые оладьи выложите горкой на блюдо и посыпьте ягодами свежей черники. В красивой вазочке отдельно подайте варенье.