Peel the vegetables. Chop 1 onion, garlic and parsley root. Prepare rice for cooking.
Очистите овощи. Измельчите 1 лук, чеснок и корень петрушки. Подготовьте к варке рис.
Take a saucepan and fill it with water. Place the meat in it. Cut the onion and carrot into two parts and send to the meat. Place on the fire and cook for 2 hours after boiling.
Возьмите кастрюлю и наполните водой. Выложите в нее мясо. Разрежьте луковицу и морковь на две части и отправьте к мясу. Поставьте на огонь и варите 2 часа после закипания.
Cut the finished meat into small pieces. Strain the broth and cook the rice in it for 10 minutes.
Готовое мясо нарежьте на небольшие кусочки. Процедите бульон и варите в нем рис в течение 10 минут.
In a frying pan heated with vegetable oil, fry the chopped onion, garlic and parsley root. Cook for about 7 minutes until golden brown.
На разогретой с растительном маслом сковороде обжарьте измельченные лук, чеснок и корень петрушки. Готовьте примерно 7 минут до золотистого цвета.
Place the contents of the pan into the broth. Mix Tkemali sauce, seasonings and spices, add to the soup. Don't forget the bay leaf. Cook for 10 minutes.
Выложите в бульон содержимое сковороды. Смешайте соус Ткемали, приправы и специи, отправьте к супу. Не забудьте лавровый лист. Варите 10 минут.
The soup is almost ready. Add chopped meat to it and let it sit for 15 minutes before serving.
Суп почти готов. Добавьте в него нарезанное мясо и дайте настояться 15 минут перед подачей.