Wash and dry the chicken, cut into small pieces. Break the cauliflower into florets and boil in lightly salted water. Peel and finely chop the onion and garlic. Cut the tomatoes into medium pieces. Peel and chop the peppers. Preheat the oven to 180 degrees. Grease a baking dish with oil.
Помойте и просушите курицу, нарежьте на мелкие кусочки. Разберите цветную капусту на соцветия и отварите в слегка подсоленной воде. Почистите и мелко нарежьте лук и чеснок. Нарежьте помидоры на средние куски. Очистите от косточек и нарежьте перец. Разогрейте духовку до 180 градусов. Смажьте форму для выпечки маслом.
Fry the chicken fillet in vegetable oil, adding pepper and salt to taste until cooked. Place half of the cauliflower in the baking dish as the first layer. Place chicken pieces in a second layer.
Обжарьте на растительном масле куриное филе добавив перец и соль по вкусу до готовности. В форму для выпечки первым слоем выкладывайте половину цветной капусты. Вторым слоем положите кусочки курицы.
Fry the onion and garlic in a frying pan, then add tomatoes and sweet peppers and simmer in their own juice for 5 minutes. To prepare tomato sauce, mix a glass of water, tomato paste, salt and a mixture of peppers to taste.
На сковороде обжарьте лук и чеснок, после добавьте к ним помидоры и сладкий перец и тушите в собственном соку 5 минут. Для приготовления томатного соуса смешайте стакан воды, томатную пасту, соль и смесь перцев по вкусу.
Add tomato sauce to the sauté, mix thoroughly and simmer for 5 minutes.
Добавьте томатный соус к пассировке, тщательно перемешайте и тушите 5 минут.
Spoon half the sauce on top of the chicken in the baking dish, add the other half of the cauliflower and top with the remaining sauce.
Выкладывайте половину соуса поверх курицы в форму для запекания, добавьте вторую половину цветной капусты и сверху добавьте остатки соуса.
Place the baking dish in the oven and bake for 30 minutes.
Отправьте форму для выпекания в духовку и выпекайте 30 минут.
Sprinkle the dish with grated hard cheese before baking.
Посыпьте блюдо перед выпеканием натертым твердым сыром.