Rinse chicken gizzards. Wash and peel the vegetables. Cut carrots and onions into cubes, pepper into strips.
Куриные желудочки промыть. Овощи помыть и почистить. Морковь и лук нарезать кубиками, перец - соломкой.
Place the stomachs in a saucepan, cover with water and put on fire. After boiling, cook over low heat for 20 minutes. Remove the offal from the water and cut it.
Желудочки выложите в кастрюлю, залейте водой и поставьте на огонь. После закипания варите на медленном огне 20 минут. Достаньте субпродукты из воды и порежьте.
Place onions, carrots and peppers in a preheated frying pan with vegetable oil. Fry over medium heat for about 5 minutes, then add soy sauce and a glass of broth.
Выложите лук, морковь и перец на разогретую сковороду с растительным маслом. Обжаривайте на среднем огне приблизительно 5 минут, затем добавьте соевый соус и стакан бульона.
Simmer the dish over low heat with the lid closed for 10 minutes. Add salt and pepper to taste. Remove from heat, add mustard and flour and mix everything well. The dish is ready.
Тушите блюдо на медленном огне под закрытой крышкой 10 минут. Добавьте соль и перец по вкусу. Снимите с огня, добавьте горчицу с мукой и хорошенько все перемешайте. Блюдо готово.
Place the finished dish on a plate and garnish with fresh parsley.
Готовое блюдо выложите на тарелку и украсьте свежей петрушкой.