Pour water into two small saucepans, put on fire and boil. Rinse the chicken fillet and remove unnecessary fibers. Rinse the cucumbers and grate them on a fine grater, then squeeze out the excess juice. Wash the dill and chop finely.
В две небольшие кастрюли налейте воду, поставьте на огонь и вскипятите. Филе курицы промойте и удалите ненужные волокна. Огурцы промойте и натрите на мелкой терке, после чего отожмите из них лишний сок. Укроп промойте и мелко нарежьте.
Place the washed chicken fillet into boiling water in one of the pans, and chicken eggs into the other. Boil the fillet for about 20 minutes, eggs for about 10.
В кипящую воду одной из кастрюль опустите промытое куриное филе, а в другую-куриные яйца. Отваривайте филе около 20 минут, яйца-около 10.
Drain the water from both pans, cool the food for 3-5 minutes and chop finely.
Слейте воду с обеих кастрюль, Продукты охладите на протяжении 3-5 минут и мелко нарежьте.
In a separate bowl, combine eggs, chicken, then add grated cucumber and dill, then season with sour cream and add salt and pepper. Stir until smooth.
В отдельной миске соедините яйца, курицу, затем добавьте натертый огурец и укроп, затем заправьте сметаной и добавьте соль и перец. Перемешайте до получения однородной массы.
Garnish the resulting salad with a parsley leaf.
Украсьте получившийся салат листиком петрушки.