Wash the tomatoes and cut them in half. Peel the garlic and chop it. Peel the onion and chop finely. Wash the basil and chop it.
Помидоры помойте, разрежьте пополам. Чеснок очистите, измельчите. Лук очистите, мелко нарежьте. Базилик помойте, нашинкуйте.
Pour water into a saucepan and place on fire. Add spaghetti, add salt, cook until done, drain.
В кастрюльку влейте воду, поставьте на огонь. Выложите спагетти, посолите, варите до готовности, слейте воду.
Heat a frying pan, pour in olive oil. Add onion and chopped garlic, fry until golden. Add cherry halves. Fry over low heat, stirring.
Разогрейте сковородку, влейте оливковое масло. Всыпьте лук и измельченный чеснок, обжарьте до золотистости. Выложите половинки черри. Жарьте на небольшом огне помешивая.
Add butter to the frying pan, stir, add basil. Salt, pepper, add thyme and mix. Add spaghetti, mix everything, simmer for 1-2 minutes.
В сковородку добавьте сливочное масло, перемешайте, всыпьте базилик. Посолите, поперчите, всыпьте тимьян смешайте. Выложите спагетти, смешайте все, тушите 1-2 минуты.
Place the dish in individual plates, prepare chicken or fish for spaghetti.
Выкладывайте блюдо в индивидуальные тарелочки, подготовьте к спагетти курицу или рыбу.